Recensies

Hier een Recensie plaatsen

Naam:
Ingrid Marcus

Plaats:
Valkenswaard

Opmerking of vraag:
4 jaar geleden voor een veranda voor ons nieuwe huis bij JPB terecht gekomen. I.v.m. de afmetingen en de hoogte van de achterdeur konden veel andere leveranciers ons niet helpen. JPB heeft ons perfect geholpen en onze droomveranda gemaakt.En afgelopen maandag hebben we ze gebeld dat er tijdelijk een aantal platen uit moesten. De volgende dag stonden ze al op de stoep om het te regelen en zojuist hebben ze ze weer netjes terug geplaatst. Echt topkwaliteit en topservice. Dat vind je niet bij de goedkopere aanbieders.

 

 

Naam:
25-9-2018 Lianne scheepers

plaats :
Best

Opmerking of vraag:

Zeer tevreden met het eindresultaat en de geleverde service!!
 

Naam:
12-04-2018 fam J.Suijk 

Plaats:
Best

Opmerking of vraag:


Sinds vorige week donderdag hebben wij een prachtige terrasoverkapping die helemaal aan onze verwachtingen voldoet. Echt vakwerk hebben jullie geleverd! Inmiddels zijn afgelopen zaterdag ook 6 stopcontacten buiten geplaatst door de zoon van Jan, ook echt keurig werk geleverd, zodat je nu bijv. met je laptop fijn buiten kunt werken. Inmiddels hebben we het terras onder de overkapping leuk 'aangekleed' en zelfs met de hevige onweersbui van dinsdagavond is alles heerlijk droog gebleven. Wij zijn 'dik' tevreden!

Fam. van Kollenburg

21-02-2018

Deze recensie gaat over de bouw van een identieke, gekoppelde overkapping aan ons huis en dat van de buren in mei 2017 (wel een late recensie maar daarom niet minder gemeend!). Door JPB werd meegedacht om het zodanig te construeren dat elkaars geluiden zoveel mogelijk zouden worden gedempt en bij bijvoorbeeld verhuizing het eigen gedeelte eventueel afgebroken zou kunnen worden zonder dat de buren daar last van zouden hebben. Dit is heel goed gelukt, ze werken met topmateriaal! De service is ook goed, een mankementje werd prima verholpen. En we willen graag bevestigen wat in een eerdere recensie staat: het zijn inderdaad vakmensen met humor!

Marcella Klooster

10-12-2017

Bedankt voor het mooie eindresultaat van de shutterlook houten jaloezieën. Snelle levertijd en vakkundige montage. Super Bedankt!
 

 

Erica van de Ven

06-12-2017

Vanaf het eerste moment, aanvraag offerte tot vandaag het plaatsen van de rolluiken aan ons appartement, dik tevreden. Vakmensen met humor en ze werken ontzettend netjes en nauwkeurig. Een dikke 10 als je het mij vraagt.

Fam Heijckmann uit Sint Oedenrode

08-07-2017

Na het vragen voor informatie / advies stonden beide broers de volgende ochtend meteen op de stoep. Zij hebben ontzettend goed meegedacht wat een goede oplossing zou zijn voor ons terras en we zijn enorm blij met het eindresultaat.

Rob Jacobs

11-05-2017

Ons wens is een veranda aan huis, maar wij wisten dat door onze lage dakgoot dit niet met standaard bevestiging mogelijk was. Alle veranda bedrijven zagen dit niet zitten, totdat wij Jan & Peter tegen kwamen. Zij boden een goede oplossing door beugels te maken, die overigens ook mooi passen bij onze veranda. Verder wisten zij ook een goede oplossing voor het laten verwijderen van oude heg en plaatsen van nieuwe schutting, doormiddel van hun relaties. Jan en Peter bedankt voor het meedenken, jullie service en onze prachtige overkapping!

Fam. van Sprang

18-03-2017

Als tegenofferte kennis gemaakt met JPB. Tendens de aanvraag kwamen vragen die niet eerder gesteld waren, er werd meegedacht en geholpen. Uiteindelijk alles afgenomen bij JPB. Vakmensen met ervaring. Een aanrader voor iedereen die is wil overkappen.

 

Jeroen

11-01-2017

Hoi Jan, Peter en .. sorry je naam ben ik vergeten, bedankt voor de service. Een voorbeeld voor collega bedrijven. Afspraak gemaakt na schade terras overkapping als gevolg van hagel storm. Zoals het hoort vooraf een aanbieding/ offerte en volgens afspraak gemonteerd en gefactureerd. Jan zet er gerust je foto bij van jullie werk. Tot ziens, E & J

Rens Joosten

27-12-2016

Erg tevreden met de service en kwaliteit van JPB. Ik vond het lastig om een goede inschatting te maken hoe het e.e.a er uit zou kunnen zien. Dankzij deskundig en nuchter advies staat er nu een prachtige overkapping. Het werk is netjes, op tijd en ontspannen uitgevoerd. Storing met de verlichting is snel en zeer servicegericht opgelost - ze kwamen zelfs op hun vrije dag langs om het op te lossen. Bedankt!

 

Walter Sprangers

15-12-2016

Prima ervaringen met dit bedrijf. Goede prijs/kwaliteit verhouding. De mannen werken secuur en netjes. Dus wij zijn prima tevreden. Bedankt mannen van JPB.

 

Bart &Jacqueline

02-09-2016

Dit bedrijf heeft alleen maar voordelen,vakmensen in dienst die meedenken. Mijn bestaande veranda is geheel gerenoveerd door slecht werk door andere firma. JPB heeft nieuwe veranda geplaatst voor onze buitenkeuken supermooi geworden Nieuw doek geplaatst op ons scherm Radio geplaatst in onze veranda En als klap op de vuurpeil nog even een defect rolluik kosteloos gemaakt!! Jan en medewerkers. Dank je wel voor jullie vakwerk !! JPB is echt aanrader Dank je wel JPB. Bart en Jaqueline Moser

 

Martina & Paul

17-06-2016

Firma JPB hebben we ontdekt bij Biobest.. Het voorprogramma gaf een aantal reclame spots We namen contact met hen op en we hebben een leuke terrasoverkapping laten plaatsen. Dit gebeurde keurig op de afgesproken tijd en echt professioneel afgewerkt. Klasse. We wilden graag een uitbreiding, nl een glazen zijwand, die de wind tegen zou houden. Deze was binnen een mum van tijd geplaatst en heel keurig afgewerkt met eerste klas materialen. We zijn heel blij met hun vakwerk en ze zijn aan te bevelen .

 

Jaap en Marianne

01-06-2016

Gister volgens afspraak de hele achtergevel voorzien van rolluiken, ziet er perfect uit en loopt geruisloos, bedankt jpb voor de snelle en goede service laat de tropische temperatuur nu maar komen.

 

Fam. Van de Put uit Best

28-05-2016

We hebben 3 jaar geleden onze overkapping door JPB laten plaatsen na een prima, eerlijk en helder advies van hun kant. We maken nu veel meer gebruik van onze tuin en zeker het extra screen is een perfecte optie met een warmte straal kacheltje! Goede service en vooral afspraak = afspraak. Bedankt!

 

Fam. Leblans

12-05-2016

Wij zijn heel blij met de twee glaswanden die door jullie geplaatst zijn. Vakkundig gemaakt. Ziet er strak uit! Hadden we jaren eerder moeten doen!

 

Fam. Martens

03-05-2016

Met JPB (Jan Broers)kun je afspraken maken! Keurig volgens afspraak de glaswand voor onze tuinkamer geleverd en geplaatst. Ziet er bovendien prima uit. Goed gedaan Mannen.

peters

26-03-2016

Prima JPBers. tevreden prijs kwaliteit

 

John en Yvonne uit Haaren

14-02-2016

Wij zijn super blij met de terrasoverkapping die jullie afgelopen vrijdag bij ons netjes en vakkundig hebben geplaatst. Echt een aanrader! Bedankt.

 

Hans en Nancy Claassen Cuijk

03-01-2016

Super overkapping. Beste jan en Peter. Bedankt nog voor het plaatsen van onze terras overkapping met mooie glazen deuren. Ondanks de moeilijke hoekjes en complexe afmeting is alles perfect en zonder problemen geplaatst. Wij hadden het 10 jaar eerder moeten laten plaatsen. Ook nog mijn compliment voor de nazorg omtrent het nastellen van de glaswand , perfect eindelijk een ondernemer die snel zijn woord nakomt. wij hebben lang getwijfeld om te bestellen maar je kunt beter iets meer betalen dan heb je ook kwaliteit en echte service. een dikke tien punten oprecht verdiend. Groeten Han s en Nancy.

 

Jac

10-12-2015

Hallo JPB Onze tuinkamer is precies geworden wat we in gedachten hadden. Bedankt voor het vakkundig advies en plaatsen. Jac & Arian.

 

Ferry de Lits

11-11-2015

Kom je thuis van je vakantie, ben je verrast door Jpb Verandas En Zonwering met een nieuw zonnescherm! Echt heel erg blij mee! Bedankt Jan !

 

Berty en Marielle Kuijpers

27-10-2015

Dank je wel, mannen van JPB, voor het plaatsen van onze overkapping. Met onze ideeen en jullie tips hebben we nu een geweldige overkapping op ons terras. We zijn er heel erg blij mee. En het was nog gezellig ook!

 

Frans Kuhlmann

26-10-2015

Heren, broeders en zoon, ik ben erg blij met het vakkundig plaatsen van mijn terrasoverkapping. ik geniet nu extra van de lange niet al te koude zomeravonden, lekker buiten. Ik krijg veel complimenten over hoe de over kapping er uit ziet, iedereen vindt hem erg mooi en ik ben het natuurlijk met hen eens. Mooi vakwerk!, plaats maar een foto bij dit artikeltje dan kan iedereen zien wat jullie bij mij gemaakt hebben.

 

Familie Teunissen

09-10-2015

JPB bedankt voor het snel en vakkundig plaatsen van onze Terrasoverkapping. Zo wordt genieten van de tuin extra fijn.

 

nijhuis boxtel

29-09-2015

Jpb bedankt voor de gewenste overkapping. Zijn er zeer blij mee gelukkig hebben we de screens toch nog genomen . Goede zaken verder.

 

Fam Eradus te Dommelen

05-09-2015

Meer dan tevreden met onze terras overkapping. Vakmanschap = meesterschap. Kundig en snel geplaatst, goede communicatie kortom aan te bevelen. Bedankt voor de prettige samenwerking. mvg Rosemarie en Rien

 

v.laarhoven de Moer

31-08-2015

Beste JPB Bedankt voor het monteren van onze overkapping . Precies zoals we het ons voorgesteld hadden . Goede uitleg en ideeen .

 

plasmans

25-07-2015

JPB dank voor de mooie veranda met geintegreerd balkon en in kleur. Geheel naar onze wens, mede door prima vakmanschap en pientere oplossingen.

 

Fam. van Duijnhoven

14-07-2015

Duidelijke uitleg, open voor alternatieven, heldere afspraken, nette montage, goede nazorg! Complimenten!

 

fam Bonuvrie

13-06-2015

Beste JPB mannen We zijn zeer tevreden over de deskundigheid waarmee jullie te werk gaan. Prachtig bij ons kanaal gebouwd.

 

Fam Koll Best

13-06-2015

 

Neerinxs Oisterwijk

13-06-2015

 

Heukelom best

06-06-2015

JPB mannen bedankt voor de goede oplossing voor bij onze boerderij met laag dak.

 

strating best

05-06-2015

Beste JPB Bedankt voor de service en een prachtige overkapping bij ons .

 

Charles en Caroline Uden

11-04-2015

Vakmanschap, snelle service, wij zijn heel blij met onze mooie overkapping.

Frans en Anja Vogels uit Eindhoven

11-04-2015

Prachtige overkapping,vakkundig gezet en netjes opgeleverd,zijn blij met het advies van Jan om er screens in te maken,TOP! Kunnen nu veel vaker buiten zitten,en eten. Jongens prima werk geleverd!

John en Nelly Dongen

11-04-2015

Wij zijn zeer goed tevreden over de Professionele kwaliteit van de door jullie geplaatste en mooie overkapping.Bedankt nog voor de snelle service.

 

John en Truus Eindhoven

06-04-2015

We zijn heel blij dat we met JPB in zee zijn gegaan voor de bouw van onze serre. Ze hebben volop keus en ze geven er een goed advies bij. Ook de plaatsing is erg professioneel en volgens afspraak.

John en Marietje van den broek te Rosmalen

04-03-2015

Wij zijn heel tevreden over onze nieuwe terrasoverkapping met zijkant echt Kwaliteit, en de service van dit bedrijf is geweldig. Hartelijk dank JPB

Dick en Marianne Nijmegen

21-11-2014

Omdat we geen dragende muur hebben voor de bevestiging van een terrasoverkapping was maatwerk noodzakelijk. JBP kwam met een slimme oplossing met beugels op het dak. Dat gaf ook voor de buren de doorslag om mee te doen. JPB had alles goed voorbereid, waardoor de montage probleemloos verliep. We wachten op de zomer!

 

John en Endrina Dongen

30-10-2014

Beste JPB, graag willien we jullie bedanken voor het plaatsen van onze overkapping. Alles is vakkundig en netjes gezet , daarbij komt er nog bij de service die jullie leverden. wij zullen jullie ook zeer zeker bij de mensen aanraden die geinteresseerd zijn in een overkapping Gr John en Endrina

Emile Derwig Eindhoven

10-09-2014

Beste JPB wij zijn zeer tevreden over de goede kwaliteit & servies! Elke dag weer genieten wij van onze terrasoverkapping, het is net een 2de huiskamer!

v.keulen Neunen

29-08-2014

Jan bedankt voor het ontwerp voor onze zwemdad overkapping. We zijn zeer tevreden over het geleverde werk van de JPB monteurs Dr v.keulen hartchirurg

Fam. van Lieshout te Best

28-08-2014

Wij zijn enorm tevreden over het advies, de communicatie en het plaatsen van de twee screens aan onze overkapping in de tuin. de zaak is keurig volgens afspraak geleverd en perfect gemonteerd en werkt super!! bedankt!!

fam v voorwinden te maasdam

26-07-2014

We zijn uiterst tevreden met onze serre met glaswanden en screens. Als we nog wat nodig hebben we weten wel waar.!!!!

 

Jan van Oirschot te Oirschot

25-07-2014

We zijn zeer tevreden over het resultaat en uitvoering. volgened project.

 

Marc & Nancy, Best

24-07-2014

Goed advies en kundig vakwerk geleverd. Erg tevreden over het resultaat.

Fam Stellinga te Esbeek

27-06-2014

Bedankt voor het plaatsen van deze overkapping in onze tuin ,tope met glas en onderzonwering. We zijn zeer tevreden over de monteurs van JPB

 

fam Mark te Eindhoven

23-05-2014

Erg goed werk geleverd mannen. We zijn zeer tevreden over onze veranda. En het was nog een gezellige dag ook ;-)

Fam Habraken middelbeers

13-05-2014

We hebben eerst een overkapping laten plaatsen. het jaar daarop vandaag dus, zijwanden en een glaswand aan de voorzijde geweldig jongens kus kus. ik denk de andere zijde ook nog ????

v.tuyl best

10-05-2014

Dank je wel voor de mooie overkapping zoals we het bedoeld hadden met de vloerdelen. we zijn er erg blij mee.

v.kemenade mierlo

25-04-2014

We zijn erg tevreden over hoe de werk wijze en netheid van de heren en dat ze onze wensen ten uitvoering brachten. .chapeau heren broers

fam. C. Kastelijn Dommelen

12-04-2014

Jan en Peter Broers zorgen voor een uitstekende info over de aanpak van de te plaatsen terrasoverkapping. De uitvoering verloopt perfect door de prima voorbereiding. Het werk wordt netjes en vakbekwaam uitgevoerd. Een prettige kennismaking met JPB- verandas en zonwering

Fam Schaken

11-04-2014

We zijn zeer tevreden over het werk dat jullie geleverd hebben, de maatvoering 6015 mm was perfect en de uitval ook trouwens. Waren de broodjes lekker? mgr fam Schaken

 

Fam.Lochtman -Hamont(B)

07-04-2014

geplaatst op 3-4-2014. Zeer correcte en deskundige afhandeling. Genoten van de teamgeest en het vakmanschap van Jan en zijn mannen. Jongens, nogmaals bedankt we zijn harstiikke content!

Fam de Rooij. Best

12-04-2014

Jan en Peter, 4 jaar geleden hebben jullie onze overkapping geplaatst, waar we zeer tevreden over zijn en al heel veel plezier van hebben gehad. Nu hebben we de overkapping dicht laten maken met een glazen schuifwand en een screen!!! Ook de garagedeur hebben ze vervangen.

Diny en Wim donkers Aarle-Rixtel

25-03-2014

Jan & Peter, we vinden dat de Weinor Zenara Led een echt pronkstuk is geworden. We hebben het vanwege de wind nog niet vaak kunnen gebruiken, maar we verheugen ons op het mooie weer dat nog komen gaat. We bedanken jullie voor de zeer prettige samenwerking

Jan en Hanny Smits eindhoven

26-02-2014

Jan en Peter, bedankt voor het plaatsen van onze veranda. Wij zijn er superblij mee. We hebben inmiddels al de tuin aan laten leggen . volgend jaar de voorkant dicht maken met een glaswand W17c

fam v.Schijndel Middelbeers

22-02-2014

We zijn ontzettend tevreden over de geplaatste glaswand ,zeker na de winderige periode afgelopen keer. En dat in 1 zaterdag geplaatst. goed gedaan jongens van JPB

v.d.biggelaar Ridderkerk

21-02-2014

JPB bedankt voor de mooie overkapping die jullie geplaatst hebben. Zal jullie zeker aanbevelen bij anderen. THANKX

Familie Talens Eindhoven

21-02-2014

Binnen 2 weken na het opmeten hingen de rolluiken er al en 3 dagen nadat de bestelde doeken bij JPB binnen waren hingen het screen en de zonwering ook. Vakkundig snel en tegen een goede prijs.Bedankt Jan en Peter.

Familie van Esch

23-02-2014

Wij zijn super tevreden over de kwaliteit en snelheid van plaatsing van onze overkapping. Het advies m.b.t. maten en verlichting is goed geweest. Wij zijn zeer gelukkig met onze keus.

 

Fam Laanen Best

Vorig jaar een terrasoverkapping laten plaatsen. Nette en zeer correcte mensen, die weten waar ze over praten, en een goed gevoel geven. Zowel de heren die komen opmeten, als de monteurs werkte naar alle tevredenheid. Ben dan ook ontzettend blij met de overkapping.

 

Fam Retera Eindhoven

Ons veranda dak van JPB is nog elke dag een cadeautje,enkele weken na het plaatsen besloten onze buren er ook een aan te schaffen,Jan en Peter hebben het toen aan elkaar bevestigd, en het is net of het altijd zo is geweest zo mooi, en natuurlijk alles keu

Toon en Toos Nijhuis Boxtel

Jan hierbij laten we even weten ,dat het geweldig mooi is geworden,en jullie hebben geweldig werk geleverd,wij sturen nog wel wat fotos,als hij ingericht is, Groetjes Toon en Toos uit Boxtel

Fam. van Gool berkel enschot

De beste investering die wij in 2012 gedaan hebben is door jullie een overkapping aan ons huis te laten maken. Hij ziet er prachtig uit en werd vakkundig in een dag geplaatst. We hebben er al veel plezier van gehad. Jac en Anny van Gool, Berkel-Ensch

fam westerhoek breda

We zijn zeer tevreden hoe jullie dit project voormekaar gekregen hebben We hadden toch nog wel wat wensen. Die hebben jullie ter tevredenheid opgelost waar andere bleven afhakken. Mngr Kees en roely Westerhoek

 

Recensie

Klik op het vierkantje hierboven om te bewijzen dat u een persoon bent en geen SPAM-bot.
Deze maatregel is nodig om SPAM tegen te gaan.

uitgelichte producten